Το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του θα ζήσει ο Στρατής στα νέα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», καθώς θα δει μπροστά του ολοζώντανη τη Μαρίνα!
Αγαπήθηκαν από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Ο Στρατής και η Μαρίνα έζησαν έναν μεγάλο και παράνομο έρωτα, που έληξε άδοξα με τον θάνατο της ή τουλάχιστον τον εικονικό της! Οπως ήδη έχουμε δει όταν ο Νώντας έχοντας τις φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού αρχίζει να εκβιάζει τη Μαρίνα να του δώσει χρήματα για να μη μάθει τίποτα ο άντρα της, ούτε που φανταζόταν πως ο Χρήστος ήδη ήξερε την αλήθεια.

Αποφασισμένη να βάλει τέλος σε όλο αυτό, εκείνη ήταν έτοιμη να δώσει στον Νώντα τα χρήματα, αλλά στην πραγματικότητα πήγε για να τον σκοτώσει. Μάρτυρας ήταν η Φωφώ, η οποία και αποκάλυψε στον Χρήστο τι έγινε, με αποτέλεσμα εκείνος για χρόνια να της δίνει χρήματα για να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Παράλληλα, μετά το φονικό, η Μαρίνα με τον Χρήστο σχεδιάζουν τον θάνατό της προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή.

‘Ετσι, όταν υποτίθεται έγινε το ατύχημα και βρέθηκε ένα παραμορφωμένο πτώμα, ο Χρήστος το αναγνώρισε δήθεν πως είναι η Μαρίνα προκειμένου να κλείσει η ιστορία αυτή. Δεν υπολόγιζε κανείς όμως πως η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως και πως η Φωτεινή θα κάνει τα πάντα για να φτάσει σ’ εκείνη.
Οταν η Φωτεινή είπε στον Χρήστο πως πιστεύει πως είδε τη μητέρα της, εκείνος τηλεφωνεί στη Μαρίνα και της λέει να είναι πιο προσεκτική. Η ίδια του λέει ότι σκέφτεται να γυρίσει και εκείνος της λέει μην τολμήσει να το κάνει!

Ομως, εκείνη τελικά αψηφώντας τα πάντα γυρίζει στο Αγρίνιο κρυφά και πέφτει μούρη με μούρη με τον Στρατή που την κοιτάζει σοκαρισμένος, πιστεύοντας πως βλέπει όραμα. «Στρατή, γύρισα», του λέει και εκείνος κοιτάζει σαστισμένος. Εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και της λέει να μείνει μακριά του και να μην τον ξαναπλησιάσει!

Ολοι καταλαβαίνουν πως κάτι συμβαίνει, αλλά κρύβει το μυστικό για τη Μαρίνα ακόμα και από τη Διαμάντω.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!