Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA Αυτή η νύχτα μένει καθώς επιτέλους θα αποκαλυφθεί πως η Μαρίνα είναι ζωντανή.

Κι ενώ όλοι τη θεωρούσαν νεκρή, τελικά η Μαρίνα δεν πέθανε στο τροχαίο δυστύχημα, αλλά φρόντισε να εξαφανιστεί προκειμένου να γλιτώσει απ’ όλους και απ όλα. Και κυρίως από το να μπει στη φυλακή για φόνο! Σύμφωνα με το flash back που θα γίνει, η ίδια ήταν που έριξε το αμάξι της στον γκρεμό προκειμένου να σκηνοθετήσει το θάνατό της. Γι αυτό και άλλωστε δε βρέθηκε ποτέ το πτώμα της, κάτι που έχει αποκρύψει ο Χρήστος από τις κόρες του.

Όμως, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί από τον Ντανίλο, ο οποίος θα προκαλέσει συθέμελα τριγμούς στην οικογένεια Αναγνώστου όταν τους πει ότι η Μαρίνα ζει και το ήξερε από την  αρχή αλλά τον είχε ορκίσει να μην πει τίποτα και σε κανέναν!

Μετά την αποκάλυψη, το σοκ για όλους είναι τεράστιο. Η Βρεττώ βρίσκεται σε πανικό, ενώ ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Η ζωή του εδώ και ένα χρόνο έχει διαλυθεί, ενώ πίστευε πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της καθώς πράγματι είχε σαμποτάρει το αμάξι της. Η επιστροφή της Μαρίνας θα γίνει στα επομενα επεισόδια της σειράς και μάλιστα την πρώτη της εμφάνιση ως ζωντανή θα την κάνει μπροστά στη Φωτεινή. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου εκεί θα συναντήσει τη μητέρα της ολοζώντανη μπροστά της 0 θυμός όμως την κυριεύει. Της λέει πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό όταν εκείνοι είναι εδώ και ένα χρόνο ζωντανοί-νεκροί κι αυτή απλά αποφάσισε να παρατήσει τον άντρα της και τα παιδιά της για να κάνει. τη μεγάλη ζωή στην Αθήνα! Της λέει ότι τη σιχαίνεται ενώ 0 ερχομός της Μαρίνας στο Αγρίνιο αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές στις ζωές όλων!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!