Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», αφού θα αποκαλυφθεί πως η Μαρίνα είναι ζωντανή.

Η Μαρίνα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, δεν πέθανε στο τροχαίο δυστύχημα που υποτίθεται πως έχασε τη ζωή της, αλλά φρόντισε να εξαφανιστεί προκειμένου να γλιτώσει απ’ όλους και απ όλα. Να γλιτώσει από τον γάμο που δεν ήθελε, από την προδοσία και τον χωρισμό του μεγάλου της έρωτα, από τις απειλές για την απιστία της, αλλά και για τη δολοφονία που διέπραξε. Οταν λοιπόν το αμάξι της έπεσε στον γκρεμό, ύστερα από σαμποτάζ που της έκαναν κόβοντας τα φρένα, εκείνη βγήκε με μερικά χτυπήματα, αλλά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ατυχία αυτή προς όφελός της και να φύγει μακριά έχοντας πάνω της μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η επιστροφή της θα γίνει σε επόμενα επεισόδια της σειράς και αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές στις ζωές όλων! Οι κόρες της θα ανακουφιστούν που η μητέρα τους ζει, αλλά θα θυμώσουν καθώς θεωρούν πως τις εγκατέλειψε και πως έβαλε πάνω από τα παιδιά της τον εγωισμό της.

Σε σοκ θα βρεθεί και ο Στρατής που έναν χρόνο κατηγορούσε τον εαυτό του ότι φταίει για τον χαμό της, αλλά ο ερχομός της θα αλλάξει τις ισορροπίες και στη σχέση του με τη Ζέτα, που βλέπει τη μεγάλη αντίζηλό της ολοζώντανη μπροστά της.

Οσο για τον Χρήστο, η σχέση του με τη Μαρίνα θα συνεχίσει να είναι έντονη και θα ανοίξει νέος γύρος πολέμου μεταξύ τους.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε απόσπασμα της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!