Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει αφού το ζήτημα με την Μαρίνα και τη δολοφονία που έχει διαπράξει, ταλαιπωρεί τόσο τον Χρήστο όσο και τον Στρατή που πλέον γνωρίζει!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης ο Χρήστος καταλαβαίνει ότι το θέμα «Μαρίνα» πρέπει να κλείσει με οποιοδήποτε τρόπο ενώ η Βάσω απαιτώντας εξηγήσεις για τη στάση του θα βρεθεί σε δίλλημα.

Ο Στέλιος αντιμετωπίζοντας το Μίλτο αναγκάζεται να αναμετρηθεί οδυνηρά με τον εαυτό του. Θα φέρει νέα ανατροπή η αθέλητη ομολογία του Χρήστου στο Στρατή;

Μια συνομωσία σιωπής αντιμετωπίζει ο Αλέξανδρος στη διενέργεια των ανακρίσεων για την υπόθεση του τραυματισμού του Στρατή.

Η Μυρτώ θα προσπαθήσει να δώσει τέλος μη αντέχοντας τη συνέχιση των βασάνων της, οι προσπάθειες του Ντανίλου δε θα ωφελήσουν και ο Πόντικας παίρνει μια γενναία απόφαση.

Ένα σύννεφο υποψίας βαραίνει πάνω από τον Άλκη αλλά είναι ο Στρατής που θα εμφανιστεί ως υποστηρικτής του.

Οι υποψίες της Βάσως επιβεβαιώνονται από τη Ζέτα ενώ ο Χρήστος εξαγριώνεται από την πρόταση της Μαρίνας.

Αυτή η νύχτα μένει – Επεισόδιο 69 στις 27/4/2023

Ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να επισπεύσουν το γάμο τους, ενώ η Μυρτώ αρνείται την πρόταση του Πόντικα διαλέγοντας μια λύση που φέρνει καινούργια τρικυμία.

Ο Στρατής εξομολογείται στη Ζέτα τα πάντα για την ιστορία με τη Μαρίνα και της συνέπειες της.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος οι φήμες για τον ΣΚΑΪ – Αυτό απόφασισε

Viral – TikTok: Η μητέρα που μεταφέρει τα τρία παιδιά της με ποδήλατο

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστεί;