Ο Στρατής «βάζει στον πάγο» τη Ζέτα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, η οποία παρά τις αντιξοότητες είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτά της για εκείνον να πάει στράφι.

Θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν! Η Νίτσα μαλακώνει απέναντί της. Της λέει να το ζήσει αφού το θέλει. Επιπλέον την παροτρύνει να παλέψει και να το κερδίσει. Αφού ρίζωσε τώρα στην καρδιά της και δεν υπάρχει επιστροφή, να το προχωρήσει. Η Ζέτα από την άλλη της ζητά να μάθει τι συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα που βρέθηκε στη ζωή του Στρατή.

Η επιμονή της όμως έχει σαν αποτέλεσμα το ξέσπασμα του Στρατή που της αποκαλύπτει ότι η Μαρίνα δε ζει. Της λέει ότι πέθανε εξαιτίας του και της ζητά να τελειώσει εκεί η κουβέντα τους.

Η Ζέτα σοκάρεται από την οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια, αλλά βυθίζεται σε καινούρια ερωτηματικά, ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου.

Της εξομολογείται ότι του αρέσει, ότι είναι ενδιαφέρον άνθρωπος και ξεχωρίζει από όλους μέσα στο Όνειρο. Της λέει ότι έχει καταλάβει ότι είναι διαφορετική και ας θέλει να δείχνει κάτι άλλο.

Η Ζέτα τότε κολακεύεται αλλά το μυαλό της παραμένει κολλημένο στον Στρατή.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης φυγαδεύει την μητέρά του-Ο Ευθύμης τον κυνηγά!

Bόμβα: Εκεί πάει ο Χουάνγκ με 20.000.000!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ποιος φέρνει δυστυχία στην Γεωργία-Η Βικτώρια προκαλεί και πάλι!