Μετά και το χτεσινό επεισόδιο της σειράς Αυτή η Νύχτα Μένει όπου ο Χρήστος πηγαίνει στο μαγαζί του Στρατή, οι τηλεθεατές περιμένουν εναγωνίως και το αποψινό που προβλέπεται μεγάλη ιστορία!

Η συνάντηση όπως προβλέπεται στη σειρά του ALPHA, αφήνει ένα μαγαζί ρημαδιό όμως την επόμενη μέρα κάποιος βγαίνει στο φως και ένας άλλος παραμένει στο βαθύ σκοτάδι. Στο προηγούμενο επεισόδιο θα δούμε ότι η αναχώρηση του Σήφη, κάνει επείγουσα την ανεύρεση πλήκτρων για το μαγαζί, ενώ ο Χρήστος επικεντρώνει την πίεσή του στον Στρατή με τον Στέλιο να αναζητά απαντήσεις στους φακέλους της χωροφυλακής… Η προσωπική εμπλοκή του Αλέξανδρου στην υπόθεση παραμένει ακόμα στο σκοτάδι… Καθώς η νύχτα έρχεται και πάλι…. στην Αθήνα ο Θέμης δίνει μια υπόσχεση και στο μαγαζί εμφανίζεται για πρώτη φορά… ο Σταύρος.

Στο 15ο επεισόδιο της δραματικής σειράς, και ενώ ο Στρατής και η Ζέτα περνάνε για πρώτη φορά λίγες στιγμές μαζί, χωρίς να σκέφτονται το πριν και το μετά, ο Στέλιος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση, προκαλώντας την οργή του Χρήστου…. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο φέρνοντας τον Τάσο αντιμέτωπο με τον εαυτό του… Καθώς ο καινούργιος πιανίστας παίρνει τη θέση του στο μαγαζί φέρνοντας μαζί του ένα καινούριο κόσμο, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν…

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Ευαγγελάτος: «Τον κόβουν» απο το MEGA – Τι έχει συμβεί

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος διαλύει τον Στρατή-Έτσι εμπλέκεται ο Αλέξανδρος