Νέες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha καθώς ο Διαγόρας εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Αγρίνιο για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του και φέρνει στο παρελθόν μυστικά του παρελθόντος.

Ο Διαγόρας είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επιχείρηση που θέλει να πάρει το όνειρο και να καταστρέψει τον Στρατή. Όπως δείχνουν τα spoilers μέχρι στιγμής θα καταφέρει να κάνει τη θέλησή του πράξη στη συνέχεια.

Πριν γίνει αυτό όμως ο Ισίδωρος φτάνει στο «Όνειρο» και πανικοβάλλει τον Στρατή με τις αναφορές του στον νεκρό Νώντα. Ο Παπαδόπουλος τον απειλεί πως δεν έχουν τελειώσει οι δυο τους. Στη συνέχεια ο Στρατής μιλάει με τον Σταματιάδη για τη δολοφονία του Βαγγέλη και μοιράζεται τις απόψεις του.

Παράλληλα ο Διαγόρας φτάνει για πρώτη φορά στην πόλη. Για να καταστρέψει τον Στρατή βάζει κατευθείαν στο στόχαστρο την Ζέτα την οποία θεωρεί το αδύναμο σημείο του. Ο Διαγόρας δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα.

Η Διαμάντω παθαίνει σοκ όταν τον βλέπει μπροστά της στο μαγαζί. Το μυστικό αποκαλύπτεται. Ο Διαγόρας είναι ο πρώην άντρας της και πατέρας του παιδιού της. Όμως τους είχε εγκαταλείψει χωρίς να πει τίποτα όταν ο γιος τους έπαθε ατύχημα και έπαθε μόνιμο πρόβλημα στα άκρα. Η Διαμάντω προσπαθεί να τον διώξει κακήν κακώς καθώς δε θέλει καμία απολύτως συναναστροφή μαζί του.

Τα όσα θα ακολουθήσουν ανάμεσα στους δυο τους αλλά και στην κόντρα με τον Στρατή αναμένονται με αγωνία…

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε όλα όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτή μπαίνει στη σειρά και τα ανατρέπει όλα

Σασμός: Χαμός – Τέλος ο Σταύρος σε τροχαίο μπροστά σε Μαθιό και Αστέρη

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στην Ελλάδα για χειμωνιάτικο μπάνιο – Που επέλεξε να πάει (vid)