Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τα νύχια του Ντόκου στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, όμως όχι για πολύ. Ο άνθρωπος αυτός, που έχει γίνει ο εφιάλτης της, δεν σκοπεύει να την αφήσει ούτε τώρα στην ησυχία της. Τη βρίσκει και της αποδεικνύει με τον πιο επώδυνο τρόπο αυτό που μέσα της ήδη γνώριζε καλά: πως αν δεν τον ξεφορτωθεί, θα συνεχίσει να την πονάει.

Και φυσικά, κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει, καθώς κανείς δεν ξέρει τι περνά. Κι ο Στρατής, όμως, μακριά της ζει μια κόλαση. Νιώθει πως έχει καταστρέψει τα πάντα, κάθε ελπίδα για να είναι ξανά μαζί, γι’ αυτό καβαλά τη μηχανή του και βρίσκει διέξοδο στα χιλιόμετρα που «γράφει» στην άσφαλτο.

Όμως, το μόνο που καταφέρνει είναι να πάει τρέχοντας προς την καταστροφή. Βυθισμένος στις σκέψεις του, χάνει τον έλεγχο και καταλήγει βαριά τραυματισμένος στο δρόμο περιμένοντας βοήθεια. Όταν πια μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όλος ο κόσμος του «Ονείρου» συγκεντρώνεται γύρω του.

Μαζί και η Ζέτα, η οποία μαθαίνει τα νέα και τρέχει συντετριμμένη κοντά του. Εκεί συναντά ξανά και τη Νίτσα, τη στιγμή που μάλλον τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. “Ομως και η Μυρτώ χρειάζεται απελπισμένα κάποιον για να τη βοηθήσει. Η αλήθεια για το μωρό που κουβαλά τη στοιχειώνει και τα σκοτεινά της όνειρα δεν αργούν να επιστρέψουν. Ο Ντανίλος, που επίσης μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της, νιώθει την απόγνωσή της και μιλά στον Στέλιο, ο οποίος έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με το τέρας που έχει γίνει ο γιος του. Πολύ σύντομα, δε, αυτό το «τέρας» χτυπά ξανά, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη και ο Στέλιος το μαθαίνει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ξέρει πως, κάθε φορά που καλείται να τον αντιμετωπίσει, αναμετράται οδυνηρά με τον ίδιο του τον εαυτό και νιώθει ότι δεν μπορεί αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση. Με έναν εφιάλτη έρχεται αντιμέτωπος και ο Χρήστος, όταν η ίδια η Φωτεινή τον αναγκάζει να τον δει κατάματα με τελείως αναπάντεχο τρόπο. Η Βάσω μάταια προσπαθεί να τον βρει, αφού αυτός προστρέχει στον Ντανίλο, αναζητώντας μια διέξοδο και ταυτόχρονα τις απαντήσεις.  Έχει ήδη καταλάβει ότι το θέμα «Μαρίνα» πρέπει να κλείσει οριστικά και με οποιονδήποτε τρόπο, όμως ίσως ήδη να είναι αργά. Η Βάσω αυτήν τη φορά απαιτεί εξηγήσεις για τη στάση του και δεν φαίνεται να καλύπτεται από όσα της λέει…
Ο Θοδωράκης ανοίγει τα χαρτιά του στη Διαμάντω και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Η οργή του Σήφη και του Φώτη για τον Άλκη θα ξεσπάσει αναπάντεχα πάνω στην Εύη και τη Φωτεινή, ενώ ο Διαγόρας δεν πείθεται από τις κινήσεις που κάνει ο τελευταίος και σκέφτεται πολύ σοβαρά πια να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής χαροπαλεύει!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Σασμός: Μπαίνει η Καίτη Γαρμπή στη σειρά;