Η αλλαγή του Χρήστου στη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα μένει, δημιουργεί στη μητέρα του Βρεττώ υποψίες. Όσο για τις κόρες του, Εύη και Φωτεινή, παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες. Ο Χρήστος, από την άλλη, έχει πάρει φωτιά. Δίνει μια οριστική απάντηση στον Στέλιο, καθησυχάζει τις κόρες του και ξεκινά μια νέα επαφή με την όμορφη και παράξενη Βάσω, τη μετανάστρια από τη Γερμανία, που προσπαθεί ν’ ανοίξει ξενοδοχείο στο Αγρίνιο.

Μια κουβέντα του Μίλτου με τον Αλέξανδρο φέρνει στα χέρια του μια νέα πληροφορία για τον Χρήστο. Κι ενώ η Νίτσα δέχεται τελικά την πρόσκληση του Γιώργη και βγαίνουν επιτέλους μαζί, η παρέα αποχαιρετά τον Σήφη, που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το «Όνειρο» και το Αγρίνιο.

Η Ζέτα επιστρέφει από την Αθήνα στο Αγρίνιο και έξω από το ξενοδοχείο την περιμένει ο Στρατής. Αυτή η συνάντησή τους κλείνει με μια συμφωνία, που ικανοποιεί και τους δυο. Οι απειλές γύρω τους, όμως, πυκνώνουν. Η αναχώρηση του Σήφη κάνει επείγουσα την ανεύρεση πλήκτρων για το μαγαζί, ενώ ο Χρήστος επικεντρώνει Την πίεσή του στον Στρατή, με τον Στέλιο να αναζητά χωροφυλακή. Η προσωπική εμπλοκή του Αλέξανδρου στην υπόθεση παραμένει ακόμα στο σκοτάδι. Στην Αθήνα, ο Θέμης δίνει μια υπόσχεση και στο μαγαζί εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Σταύρος.

Αυτή η Νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

Παγιδευμένοι: Στο φως το μυστικό του Σταύρου και του Αλέκου-Ο Άγγελος αποκαλύπτεται!