Ένα τραγικό παιχνίδι επιφυλάσσει η μοίρα στη Μαρίνα στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Αυτή η νύχτα μένει». Μόλις μερικούς μήνες μετά τον σκηνοθετημένο θάνατό της, έρχεται το τέλος της ζωής της. 

Η Μαρίνα είναι μια γυναίκα που έχει κάνει τρομερά λάθη, για τα οποία έχει μετανιώσει πικρά και θέλει να τα διορθώσει. Πλέον είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ξανά μία θέση στη ζωή των ανθρώπων που αγαπά. Θέλει να είναι δίπλα στις κόρες της, τη Φωτεινή και την Εύη. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που επέστρεψε στο Αγρίνιο.’Ομως δεν τα καταφέρνει… Η απόφαση να παραδοθεί στην Αστυνομία αποδεικνύεται μοιραία για εκείνη. Μια μέρα πριν προλάβει να πει όλη την αλήθεια, η πεθερά της, η Βρεττώ, την εξαφανίζει από προσώπου Γης. Την επομένη ο Χρήστος την αναζητά. Ο πρώην δήμαρχος είχε δηλώσει στη Μαρίνα ότι στηρίζει την απόφασή της να παραδοθεί στις Αρχές και επιθυμεί να μάθει από πρώτο χέρι τις εξελίξεις, όμως δεν τη βρίσκει πουθενά και θορυβείται.

Προφανώς και η γυναίκα είναι νεκρή και ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή δεν είναι άλλος από τη Βρεττώ. Η τελευταία πιστεύει ότι σκοτώνοντας τη Μαρίνα τελείωσε οριστικά και ο εφιάλτης για την οικογένεια Αναγνώστου. Παράλληλα, ξέρει ότι δύσκολα πρόκειται να ανακαλύψει κανείς το έγκλημα που διέπραξε, καθώς η νύφη τηςγια τους περισσότερους ανήκει στον κόσμο των νεκρών.

Μάλιστα, δεν αισθάνεται καθόλου τύψεις για την πράξη της, αλλά θεωρεί ότι ήταν χρέος της αυτό που έκανε. Εν τω μεταξύ, ένα πρόσωπο που αναμένεται να κα-ταλάβει ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί στη Μαρίνα είναι ο παπα-Ντανίλος, καθώς είναι ο μόνος που γνωρίζει όλη την αλήθεια και στη συνέχεια θα αναζητήσει τη γυναίκα. Ωστόσο, και ο Χρήστος πρόκειται να ψάξει για εκείνη. Αγνοώντας πως είναι νεκρή, ο άντρας φοβάται πως η Μαρίνα μπορεί να κάνει κάποια απροσδόκητη κίνηση και να διαλύσει τη ζωή του, την πολιτική του καριέρα και τα παιδιά τους.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κίτσου: Επιστρέφει με σειρά που θα σαρώσει

Επικές στιγμές στα σπορ που έγιναν Viral (vid)

Εύα Αντωνοπούλου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ