Μετά από διακοπή περίπου δύο εβδομάδων, η σειρά του ALPHA Αυτή η νύχτα μένει, επιστρέφει και πάλι με νέα επεισόδια, αλλά και σε νέες μέρες προβολής. Ξεχάστε το Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, αφού η σειρά θα παίζεται πλέον Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα, στιs 22.40. Ετσι την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το β’ μισό της σειράς και τα όσα θα δείτε σίγουρα θα σας καθηλώσουν.

Μια από τις σημαντικές εξελίξεις είναι η απόφαση της Νίτσας να φύγει από το Αγρίνιο. Μια απόφαση που θα στενοχωρήσει τον Γιώργη, ο οποίος και θα έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα! Τη ρωτάει γιατί του το κάνει αυτό ενώ εκείνη προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Εκείνος συνεχίζει και την εκλιπαρεί και εκείνη συγκλονίζεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όμως ξέρει πως το σωστό είναι να φύγει. Παρόλο βέβαια που η καρδιά της πονάει που θα τον αφήσει, καθώς προσπαθεί να κρύβει καλά ακόμα και από τον ίδιο της τον εαυτό πως τρέφει συναισθήματα για εκείνον.

Στο μεταξύ και η κατάσταση ανάμεσα σε Ζέτα και Στρατή δείχνει να είναι τεταμένη, παρόλο που κάνουν προσπάθεια να τα βρουν ξανά. Όμως ένα απρόσμενο περιστατικό θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, με τη Ζέτα να αποχωρεί από την πίστα ξαφνικά και τον Στρατή να κατηγορείται για τον φόνο του Βαγγέλη.

Η κατασταση του Μίλτου έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και η κακοποιητική συμπεριφορά που έχει ζήσει σαν παιδί στα χέρια του πατέρα του, σε συνδυασμό με την απαθέστατη στάση της μητέρα του, τον έχουν κάνει να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή βίαια στις γυναίκες. Το επεισόδιο όπου κακοποίησε την ιερόδουλη είχε προκαλέσει σοκ και ο φόβος της μητέρας του για το τι άλλο είναι ικανός να κάνει, ολοένα και μεγαλώνει.

Και τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί. Ενα βράδυ ο Μίλτος πίνει πολύ και πάει στο μαγαζί του Στρατή, όπου εκείνος τον διώχνει ξανά. Το βλέμμα του πέφτει πάνω στη Μυρτώ και τρελαμένος από θυμό και μη έχοντας κανέναν έλεγχο, αποφασίζει να την κάνει δική του. Ετσι στήνει καρτέρι έξω από το μαγαζί και την ακολουθεί. Εκείνη είναι πληγωμένη ακόμα από τον χωρισμό της με τον Μανωλάκη και κλαίει. Ο Μίλτος βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε. Την πλησιάζει τάχα από ενδιαφέρον να δει αν είναι καλά και όταν εκείνη τον αποφεύγει, τότε ο Μιλτος την αρπάζει και τη βιάζει. Η Μυρτώ είναι ανυπεράσπιστη και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει…

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε απόσπασμα της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Άρης θυμώνει με την Ελπίδα!

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με τις μέρες προβολής!