Ο  παπα-Ντανίλος, τον οποίο ερμηνεύει ο πολύπειρος Γιάννης Νταλιάνης, στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, είναι ιερέας έξω από τα  εκκλησιαστικά στερεότυπα. Ροκάς, λάτρης του ποδοσφαίρου, με πολλή κατανόηση για τους απλούς ανθρώπους, με τις αδυναμίες τους, τον πόνο τους και τα μυστικά τους. Με ένα γλυκό παρηγορητικό λόγο για όλουs ως πάσχων άνθρωπος και ο ίδιος, όχι ως αφ’ υψηλού κριτής…

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός, μιλά στο περιοδικό Τηλεθεατής για τον ρόλο του ως παπα-Ντανίλο τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο γήινο, που δεν μπορεί να αποκαλύψει ποτέ τίποτα ακόμα κι αν ένας εγκληματίας του εξομολογηθεί την αποτρόπαια πράξη του. Επιπλέον παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του Νώντα, ήταν πολλοί παρόντες εκεί. Πρόκειται για μία ιστορία σκοτεινή με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Όμως και η Μαρίνα είχε επαφές με τον παπά Ντανίλο και ο ίδιος γνώριζε πολλά από τα προβλήματά της ενώ ήξερε ότι ο Στρατής την  αγάπησε πολύ.

 

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη η σειρά του ALPHA και θα δούμε πώς το γεγονός πως ο Χρήστος γνώριζε για την κρυφή σχέση Μαρίνας και Στρατή και πως τη μέρα που εκείνη θα εγκατέλειπε την οικογένειά της βρήκε τραγικό θάνατο. Αυτό ακριβώς είναι που βάζει τον Στρατή σε υποψίες για την εμπλοκή του Χρήστου στην υπόθεση. Παρόλο που η Διαμάντω του λέει πως παραλογίζεται, εκείνος είναι αποφασισμένος να ψάξει και να βρει την αλήθεια. Όχι μόνο για τη μνήμη της Μαρίνας, αλλά και για να σταματήσει ο πόλεμος που έχει ανοίξει εναντίον του ο δήμαρχος.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε απόσπασμα από επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!