Ο Χρήστος, από τότε που έμαθε για την κρυφή σχέση της γυναίκας του τον με τον Στρατό στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του. Βέβαια, στο μυαλό του έχει πάντα αυτή την αποκάλυψη και τη βαθιά επιθυμία του για εκδίκηση. Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, ο Χρήστος, ο αυτοδημιούργητος δήμαρχος ταυ Αγρινίου πιέζει ακόμα περισσότερο τον Στέλιο για να βρει το περιεχόμενο του φακέλου που έχει ο Στρατής στην Αθήνα.

Έτσι ο Στέλιος αναθέτει στον πρώην γαμπρό του Χρήστου, τον Αλέξανδρο, να ερευνήσει την υπόθεση. Μόνο που εκείνος αποφασίζει να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και καταφέρνει να φτάσει στην άκρη του νήματος, ξεθάβοντας το μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της αδελφής του, της Μαρίνας. Αυτό έχει να κάνει με την κρυφή σχέση που διατηρούσε με τον Στρατή.

Οπότε αποφασίζει να τον συναντήσει και να ζητήσει εξηγήσεις. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος έχει μία νέα σύγκρουση με την κόρη του, την Εύη, για ένα θέμα που αφορά τη Μαρίνα και τον Αλέξανδρο, ενώ στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπος με τον τελευταίο.

Η συζήτηση που έχουν οι δύο άντρες παίρνει φωτιά και η Εύη αναρωτιέται γιατί συμβαίνει όλο αυτό, μέχρι που η μεγαλύτερη αδελφή της, η Φωτεινή, της αποκαλύπτει μπροστά σε όλους τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους. Η μητέρα τους διατηρούσε κρυφή σχέση με άλλον άντρα και αυτό το έμαθε πρόσφατα ο πατέρας τους.

Η κοπέλα αποκαλύπτει ακόμη πως έτυχε να ‘ναι στο νεκροταφείο όταν ο Χρήστος είχε ένα άσχημο ξέσπασμα πάνω από τον τάφο της Μαρίνας κι έτσι έμαθε τι βασανίζει τον πατέρα της. Έκτοτε η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος στρέφονται, ο καθένας με τov τρόπο του, εναντίον του Χρήστου για τη συμπεριφορά του και τις λάθος επιλογές και τακτικές του.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτός πάει να βγάλει από τη μέση τον Θέμη-Βόμβα στο μαγαζί του!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Παγιδευμένοι: Σοκ με την Λίνα-Ο Άγγελος την απειλεί- Ξέρει για τα αναβολικά!