Ο Σταματιάδης, αποφασισμένος μετά από όσα έχουν συμβεί στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, βάζει μπρος για ένα δημοσίευμα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα. Σκοπεύει να βγάλει στο φως όλες τις παρανομίες και τις δοσοληψίες του Χρήστου όσο ήταν ακόμα δήμαρχος και το πλήγμα για την καριέρα του θα είναι μεγάλο. Από την άλλη, ο Χρήστος αγνοώντας τα όσα θα έρθουν, έχει τον νου στη Μαρίνα και στο αν θα παραδοθεί τελικά ή όχι. Την επόμενη μέρα το άρθρο του Σταματιάδη στην εφημερίδα «Αλήθεια» προκαλεί πάταγο στη μικρή κοινωνία του Αγρινίου.

Ο Χρήστος Αναγνώστου βρίσκεται σε δυσχερή θέση και δέχεται πυρά από παντού κινδυνεύοντας να χάσει την καριέρα του, την οικογένειά του, ακόμη και τη Βάσω. Απογοητευμένη είναι και η Εύη με τον πατέρα της αλλά και ο Γιώργης που δεν αναγνωρίζει τον αδελφό του.

Από την άλλη ο Στρατής, τυφλωμένος από εκδίκηση, δεν κρύβει την ικανοποίησή του.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ούτε ο Στέλιος θα μείνει ανεπηρέαστος που βλέπει το τέλος για την καριέρα του να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.
Δεν είναι μόνο ο Χρήστος με τον Στέλιο που βλέπουν τη ζωή τους να παίρνει άλλη τροπή. Ο Άλκης πάει και παραδίνεται για τον φόνο του Διαγόρα και η Εύη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τίποτα δεν μπορεί να την παρηγορήσει. Η Μυρτώ έχοντας πια βγει από το ψυχιατρείο, επιτίθεται στον Πόντικα και του ζητάει να μείνει μακριά της. Από την άλλη, η Βρεττώ είναι αποφασισμένη να εξαφανίσει μια για πάντα τη Μαρίνα και έτσι σχεδιάζει τη δολοφονία της.

Κι ενώ όλοι περιμένουν τη Μαρίνα να εμφανιστεί στην αστυνομία και να παραδοθεί, εκείνη είναι εξαφανισμένη και ο Στρατής εξοργισμένος αποκαλύπτει στον Αλεξανδρο πως η αδελφή του σκότωσε τον Νώντα Παραδείση.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα και ο Λεβαντόφσκι το έριξε στον χορό! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ