Σε νέους μπελάδες θα μπλέξει ο Μίλτος στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, με αποτέλεσμα ο Στέλιος να βρεθεί σε απόγνωση, μη ξέροντας τι άλλο να κάνει για να σώσει τον γιο του από την παρανομία και την παράνοια που πια τον έχει κυριεύσει.
Παρόλο που ο Στέλιος έστειλε μακριά τον Μίλτο προκειμένου από τη μια να γλιτώσει την καταδίκη για τον βιασμό της Μυρτώς και από την άλλη για να δουλέψει και να φτιάξει επιτέλους τη ζωή του. Ωστόσο ο νεαρός κάθε άλλο παρά μυαλό έχει βάλει, φέρνοντας τον πατέρα του σε απόγνωση. Συγκεκριμένα, φτάνει στα χέρια του Στέλιου υπηρεσιακό ένταλμα για την παραβατικότητα του γιου του και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι καταζητείται για διάφορες παράνομες πράξεις που έχει κάνει στη Θεσσαλονίκη. 

Ο αστυνόμος δεν μπορεί να πιστέψει όσα μαθαίνει και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για την περίπτωση του Μίλτου. Πριν φτάσουν όμως στα αυτιά του τα καμώματα του γιου του, άλλη μια κεραμίδα σκάσει στο κεφάλι του καθώς από το Ψυχιατρείο ενημερώνουν τον Ντανίλο πως η Μυρτώ είναι έγκυος.

Της το λέει και εκείνη βλέπει τον εφιάλτη να έρχεται ξανά και να την κυριεύει. Ο παπα-Ντανιλος χωρίς να χάσει ευκαιρία πάει να βρει τον Στέλιο και του το λέει ότι είναι έγκυος από το γιο του! Ο Στέλιος δίχως ίχνος συνείδησης και σεβασμού και εντελώ προκλητικά του απαντάει ότι να του πει πόσα χρήματα χρειάζονται για να το ρίξει!

Τότε ο παπάς γίνεται έξω φρενών και του τα ψάλλει ένα χεράκι και φεύγει. Μετά από αυτό, ο Στέλιος για πρώτη φορά θα αναγκαστεί να αναμετρηθεί οδυνηρά με τον εαυτό του και θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως τελικά ο ίδιος ευθύνεται για την κατάντια του Μίλτου!

Κι ενώ η Διαμάντω είχε ζητήσει από τον Θεοδωράκη να μην κάνει τίποτα ενάντια στον Διαγόρα τονίζοντάς του πόσο επικίνδυνος και αδίστακτος είναι, τελικά εκείνος κρυφά και με τη βοήθεια του Στρατή αποφάσισε να αναλάβει δράση. Επειδή όμως δεν θέλει να έχει μυστικά από εκείνη, της τα λέει όλα με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών μαζί του!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι τέλος: Αυτές οι ταινίες θα προβληθούν στη θέση τους

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό – Όλη η λίστα

Μαύρο Ρόδο: Τέλος ο Πέτρος για την Ελισάβετ-Πέφτει στην αγκαλιά του Γεράσιμου;