Επικίνδυνη εξέλιξη παίρνει η σύγκρουση του Διαγόρα με τον Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει ενώ η οικογένεια του «Ονείρου» υποδέχεται την Μυρτώ!
Η Ζέτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του Ντόκου, ενώ ο Στρατής εξαναγκάζει τον Χρήστο να ομολογήσει την αλήθεια για το φόνο του Νώντα Παραδείση.

Το παρελθόν της Νίτσας δεν την αφήνει να ησυχάσει, αλλά ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχία τους. Η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση κάτω από το βάρος των παλαιών αισθημάτων.
Η Νίκη αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και εκείνη, αναστατωμένη απ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει. Συντετριμμένος ο Χρήστος, αφήνεται στην αγκαλιά της Βάσως, που τον ωθεί σε μια καινούργια αρχή. Από την άλλη, ο Στρατής, αφηνιασμένος, αποφασίζει να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια του και να βάλει στη θέση του τον Διαγόρα. Η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή, αφήνοντας ανάστατους τους πάντες στο «’Ονειρο».
Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ντόκο και οργανώνει την απόδρασή της από την πόλη, αλλά είναι το χέρι της Νίτσας που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων. Η τρέλα του Γιώργη θα προσφέρει μια ανάσα στον Χρήστο και θα τον βοηθήσει να κάνει ένα τολμηρό βήμα, που θα εκπλήξει τους πάντες.

Ο Άλκης αρχίζει να ανησυχεί για τις εξελίξεις που απειλούν το δικό του σχέδιο και αρχίζει να παίρνει τα μέτρα του. Και ενώ η «οικογένεια» του «Ονείρου» αγκαλιάζει ξανά τη Μυρτώ, ο Στρατής και ο Χρήστος για πρώτη φορά αποδέχονται ότι υπάρχει ένα αγκάθι που τους ενώνει.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτό είναι το συγκλονιστικό παρελθόν του Διαγόρα

Viral: Γέλιο μέχρι δακρύων στο TikTok – Πήγε να βάλει βλεφαρίδες και βγήκε με μουστάκι!

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος ότι ξέραμε για το STAR;