Ο Μίλτος βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει αφού ο Στέλιος τον διώχνει από το σπίτι, μετά τη συμπλοκή που είχαν, καθώς η μάνα του Αγλαΐα δεν καταφέρνει να τον υπερασπιστεί.

Την πλάτη τού γυρίζει για μια ακόμη φορά ο κολλητός του, Τάσος, ο οποίος ετοιμάζει τους αρραβώνες και το γάμο του με τη Μαρία, την κόρη του Σταματιάδη.
Απελπισμένη είναι και η Μυρτώ, μετά τη βίαιη απόρριψή της από τον Μανόλη, που -γεμάτος προκαταλήψεις- τη θεωρεί «ελευθέρων ηθών», μετά την τυχαία συνάντησή τους στο Όνειρο», την τελευταία βραδιά που δούλευε εκεί. Στο πλευρό της στέκονται όλοι οι εργαζόμενοι εκεί, με τον Πόντικα και τον μαέστρο να κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν. Ο Μίλτος, μανιασμένος και αποδιωγμένος απ’ όλους, ζητά να πάρει εκδίκηση για τα τραύματα στο σώμα και την ψυχή του. «Αφού δεν με θες δίπλα σου, θα με έχεις εναντίον σου», είχε πει στον Στρατή, όταν τον έδιωξε από το μαγαζί.

Η καταρρακωμένη Μυρτούλα γίνεται το εύκολο θύμα του. Της λέει πως αν ντυνόταν σαν τι άλλες θα είχε μεγάλη πέραση. Ο Μίλτος ξεσπά τη λύσσα και τη μανία του πάνω στην άβγαλτη κοπελίτσα και τη βιάζει…
Ο Χρήστος, έξαλλος με τη συμπεριφορά του Στέλιου, που κράτησε τη Βάσω στο κρατητήριο, χωρίς να της επιτρέψει να επικοινωνήσει με το δικηγόρο της, συγκρούεται άσχημα μαζί του. Η παρέμβασή του τους φέρνει πολύ κοντά και νιώθει ότι δεν θέλει να τη χάσει. Τόσο εκείνος όσο και η Βάσω κάνουν ένα βήμα παρακάτω και αφήνονται στα συναισθήματά τους.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο εισαγγελέας που καλύπτει τις παρανομίες του Παύλου Βρουλάκη

Market Pass: Έρχεται το άνοιγμα της πλατφόρμας – Αυτά είναι τα ποσά!

Μάγισσα – ANT1: Όλα στον αέρα λόγω εκλογών