Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα με την υγεία του όπως εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα νοσοκομεία δεν είναι ποτέ άδεια…

Αρχικά δεν είχε γίνει γνωστό ποιο είναι το μέγεθος αλλά και το είδος του προβλήματος που έχει ο Σαλονικιός καλλιτέχνης. Άλλωστε είναι ένα προσωπικό δεδομένο που αφορά πρωτίστως τον ίδιο και την οικογένειά του και έπειτα τους χιλιάδες των θαυμαστών του.

Αυτό που έχει γίνει όμως με τον καλλιτέχνη τον τελευταίο καιρό φτάνει στα όρια του ανθρώπινου εξευτελισμού! Και δεν εννοούμε του τραγουδιστή αλλά των όσως παίρνουν έναν υπολογιστή στα χέρια τους και όποιον πάρει ο χάρος στην κυριολεξία όμως!

«Πέθανε ο Βασίλης Καρράς» από τη μία, «έτσι θέλει την κηδεία του» από την άλλη και τόσα ακόμα μακάβρια fake news που ανάγκασαν αρχικά τον αδερφό του να βγει και να μιλήσει στο κοινό μέσα από εκπομπές και έπειτα, μετά και το χτεσινό παραλήρημα της εφημερίδας, την υπόλοιπη οικογένεια προκειμένου να διαψεύσουν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πόσο τελικά «επαγγελματίες» είναι όσοι διακινούν τέτοιου είδους ειδήσεις που καμία ρεαλιστική υπόσταση δεν έχουν και το μόνο που σπέρνουν είναι πανικός και πικρία; Πόσα «κλικ» είναι ικανά να σου δώσουν το πρόσκαιρο κέρδος; Και γιατί κατά καιρούς, τέτοιου είδους τακτικές ολοένα και αυξάνονται, όχι μόνο από εφημερίδες και περιοδικά κίτρινου τύπου, αλλά και από sites με άποψη και ταυτότητα.

Μήπως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε τη σημασία της λέξης «δημοσιογραφία» στην Ελλάδα; Άλλωστε έχει ισοπεδωθεί πάνω από μία δεκαετία…

 

Βασίλης Καρράς: Για πάρτη μας

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Λάζαρος-Έτσι αυτοκτονεί!

Η McLaren θα δοκιμάσει πρώτη στον κόσμο στη F1 στο Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών

Σασμός: Το μοιραίο τέλος του Νικηφόρου-Η συνέχεια δεν θα είναι ειρηνική!