Η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού έπεσε θύμα επίθεσης και μάλιστα εν ώρα εργασίας! Η πασίγνωστη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Δείπνο με φίλους» μαζί με τον Σταύρο Νικολαΐδη, την Φιλίτσα Καλογεράκου και τον Μάνο Αντωνίου, είχε το βράδυ της Κυριακής (4/9) παράσταση στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες και η είσοδος ήταν δωρεάν.

Ωστόσο όπως καταγγέλλει η Ιωάννα Πηλιχού, ήταν μία από τις δυσκολότερες παραστάσεις που έχει κληθεί να δώσει. Υπήρχε απίστευτος θόρυβος, είχαν πάει ακόμα και με τα σκυλιά τους στην παράσταση, παιδιά έτρεχαν διαρκώς και ούρλιαζαν, κάποιοι πάλι έβαζαν μουσική στα κινητά τους, κάποιος πέρασε με το ποδήλατό του πάνω στη σκηνή ενώ κάποιοι έτρωγαν σουβλάκια!

Το αποκορύφωμα όμως όπως εξομολογήθηκε μέσω Instagram η ηθοποιός, ήταν ότι το καμαρίνι είχε παράθυρο στο οποίο σκαρφάλωναν για να κοιτάξουν μέσα ανήλικα αγόρια τα οποία πέταξαν πέτρες και… μάρμαρα όταν οι ηθοποιοί διαμαρτυρήθηκαν! Μάλιστα ένα μάρμαρο παραλίγο να πέσει στο κεφάλι της ηθοποιού αλλά ευτυχώς, χτύπησε σε ένα σίδερο!

Όπως ήταν φυσικό, η ηθοποιός απευθύνθηκε μέσα από το story της στους γονείς αυτών των παιδιών που δεν τους έμαθαν αρχικά τι σημαίνει θέατρο και ότι οι ηθοποιοί είναι ζωντανοί οργανισμοί και όχι κάτι που βλέπουν στην οθόνη τους ενώ έκανε έκκληση να μάθουν στα παιδιά τους τι σημαίνει σεβασμός και ελευθερία.

Δείτε τα stories της ηθοποιού.

πηλιχού

πηλιχού

πηλιχού

πηλιχού

πηλιχού

πηλιχού

πηλιχού

πηλιχού

πηλιχού

πηλιχού

 

Όλες οι ειδήσεις

Πρεμιέρα, γούρια, ο ακομπλεξάριστος Γκουντάρας και ποιος θα αντέξει τον ανταγωνισμό

Survivor: Ο Ντάνος έβαλε τέλος στις φήμες!

Ο Μάρκος Σεφερλής θέλει να του ζητούν δημόσια συγνώμη!