Τέλος ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα-Τι συνέβη

Δεν θα ήταν περιττό και τετριμμένο αν λέγαμε σήμερα ότι όλη η Ελλάδα πενθεί. Η τραγωδία που χτύπησε την χώρα είναι πραγματικά αδιανόητη. Ανθρώπου νους δε θα φανταζόταν ότι ξημερώνοντας ο Μάρτιος, όλη η Ελλάδα θα ντύνοταν στα μαύρα.

Μανάδες, σύζυγοι, παιδιά θρηνούν για τις αθώες ψυχές που χάθηκαν. Οργή και λύπη για τη μοίρα τους. Δεκάδες άνθρωποι νεκροί και άλλοι τόσοι τραυματίες, κάποιοι από αυτούς βαριά.

Βαγόνια να γίνονται τάφοι εν καιρώ ειρήνης. Η μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη θα πάει πίσω τη χώρα αφού μέχρι και ΑΝ αποδοθούν ευθύνες (καμία παραίτηση ως τώρα) θα πάρει πολύ χρόνο.

Η εθνική τραγωδία δεν θα ήταν δυνατόν να αφήσει κανέναν αδιάφορο και ειδικά τους Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη προσωπικά.

Πριν λίγο ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έκανε μία δημοσίευση στα social media όπου αναφέρει ότι δεν θα κάνουν εκπομπή σήμερα αλλά και τις υπόλοιπες μέρες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πόσες θα είναι αυτές.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

«Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι όπως όλη η Ελλάδα. Φυσικά, μας είναι αδύνατο να βγούμε στον αέρα τις ημέρες αυτές.

Από την καρδιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του εγκληματικού κράτους» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Οδύνη, θλίψη, αδικία κι ένα τεράστιο γιατί να πλανιέται πάνω από τα συντρίμμια…