Η μικρή κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ,η Λίλιμπετ, πρόκειται να γίνει ενός έτους στις 4 Ιουνίου. Και αυτή είναι μία  πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία στο ημερολόγιο της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2022! Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ένας πολύ πολυάσχολος μήνας για τη βασιλική οικογένεια με μια σειρά από ορόσημα γενέθλια και επετείους.

Φέτος, τον Ιούνιο η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Λίλιμπετ, θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια στις 4 του μήνα!

Και αποδεικνύεται ότι η ημερομηνία είναι επίσης πολύ ιδιαίτερη για την Βασίλισσα Ελισάβετ!

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η 4η Ιουνίου 2022 πέφτει ακριβώς στη μέση των τετραήμερων εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ.

Από τις 2 Ιουνίου έως τις 5 Ιουνίου , θα υπάρξει μια ολόκληρη σειρά εορτασμών προς τιμήν της 70χρονης βασιλείας της.

Αυτά περιλαμβάνουν το Trooping the Colour, μια λειτουργία ευχαριστιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και έναν μεγάλο διαγωνισμό για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Τα γενέθλια της  μικρής περιλαμβάνουν μια ειδική μέρα στο Epson Derby. Επίσης  ένα «Platinum Party at the Palace». Και βέβαια μία ζωντανή συναυλία από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που θα μεταδοθεί  από το BBC .

Το γεμάτο αστέρια Platinum Party στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ  θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage Hospital η Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, με το όνομά της να έχει δοθεί κι από το παρατσούκλι της Βασίλισσας.

Η μικρή κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Λιλίμπετ, πρόκειται να γίνει ενός έτους στις 4 Ιουνίου. Και αυτή είναι μία  πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία στο ημερολόγιο της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2022!

Στη συναυλία θα συμμετέχουν μερικά μεγάλα ονόματα της ψυχαγωγίας – αν και δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή μία σημαντική λεπτομέρεια. Αν οι γονείς της μικρούλας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δηλαδή, αν θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς.  Ωστόσο πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα βρεθούν εκεί για να τιμήσουν την περίσταση.