Στην Ελλάδα είναι από χτες (30/1) βράδυ ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Οι δύο παίκτες του Survivor αποχώρησαν από το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Ο Γιωρίκας λόγω προβλημάτων υγείας ενώ ο Βισκαδουράκης μετά από την ψήφο του κοινού.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποχώρησε την Τετάρτη από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης ανακοίνωσε το Σάββατο (29/1) στους συμπαίκτες του πως φεύγει. Ο ίδιος εξήγησε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στο Survivor.

Οι πρώην παίκτες των Διασήμων γύρισαν στην Ελλάδα με την ίδια πτήση. Όπως ήταν φυσικό στο αεροδρόμιο τους περίμεναν δημοσιογράφοι αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης όπως ήταν αναμενόμενο, συνοδευόντουσαν από άτομα της παραγωγής.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκτός από το πλήθος κόσμου ήταν και η σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, καθώς και η μητέρα του.

Οι δύο γυναίκες δήλωσαν πως ανησύχησαν πολύ για την υγεία του. Επίσης η σύντροφός του είπε χαρακτηριστικά πως περίμενε να είναι ο νικητής του Survivor 2022. Μάλιστα αυτό ήταβ κάτι που πίστευε πολύς κόσμος αφού ήταν ένα από τα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν προχώρησε σε δηλώσεις, σε αντίθεση με τον Θανάση Βισκαδουράκη. Ο ηθοποιός απάντησε με πολύ καλή διάθεση σε αρκετές ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρίσκονταν εκεί.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων:

«Όλα καλά, πάω να δω τον γιο μου και την γυναίκα μου. Πέρασα πολύ όμορφα. Θα ξαναπήγαινα. Πιλίδης ο νικητής! Πιο πολύ μου έλειψε το σουβλάκι και ο μουσακάς. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας. Καλή δύναμη».