Το Survivor έχει τελειώσει εδώ και καιρό αλλά οι παίκτες του φαίνεται να απασχολούν ακόμα τον… δημόσιο βίο όπως φαίνεται με τις αποφάσεις που λαμβάνουν!

Τι εννοούμε με αυτό και γιατί μιλάμε με γρίφους;

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, που μπορεί να έχει σταθεί πολύ τυχερός αφού κατάφερε να επιβιώσει για δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά κατά όπως φαίνεται, δεν είναι το ίδιο τυχεροί και οι άνθρωποι που… συναναστρέφεται!

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα πριν το ζεϊμπέκικο, που τον «έκαψε», ο Γιώργος Πατούλης είχε καλωσορίσει στο ψηφοδέλτιό του για την Περιφέρεια τον Σάκη!

Ο Σάκης Κατσούλης, επιχειρηματίας και πρώην αθλητής θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα, με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, τον καλωσόρισε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στην παράταξη, ανθρώπων νέων και ενεργών, που θέλουν να δουν τον τόπο τους να εξελίσσεται και να αλλάζει προς το καλύτερο.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής έναν δραστήριο και εργατικό υποψήφιο που διαθέτει ισχυρή θέληση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον τόπο και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλωσορίζω και πάλι τον Σάκη Κατσούλη στην Παράταξη τα Νέας Αρχής και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Αττική, πρότυπο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Ξινή η υποψηφιότητα…

Survivor: Δείτε το ζεϊμπέκικο του Γιώργου!

Όλες οι ειδήσεις

Πέτρος Κουσουλός: Τέλος από την εκπομπή της Κουτσελίνη

Viral: Σκύλος οδηγεί σκάφος και παίρνει βόλτα τον ιδιοκτήτη του! (vid)

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη μάνατζερ – Ποια είναι