Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η παίκτρια της ομάδας των Μαχητών στο Survivor του ΣΚΑΪ κατάφερε να επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη. Οι Μαχητές ήταν αυτοί που κατάφεραν να νικήσουν χτες (1/2) το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι η Ναυσικά είχε το πολυπόθητο μήνυμα από τον σύντροφό της.

Στο αποψινό επεισόδιο του survivor Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό και που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο βέβαια πως σε έχουμε στις ζωές μας γιατί μας κάνεις περήφανους με την στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικά να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι…Σε φιλώ πολύ μας λείπεις και δεν σου κρύβω ότι δεν περίμενα να το κάνω και αυτό… Μόλις με το καλό γυρίσεις αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε». Αυτό της είπε ο Κώστας Πηλαδάκης.

Με την σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απάντησε: «Δεν είναι κούκλος όμως; δύο μέτρα άντρας…. Μωρό μου ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δεν θα είναι δακρύβρεχτο…ξέρω ότι είναι άδειο το σπίτι χωρίς εμένα ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμη, αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί σε αγαπάω! Σε αγαπάω, σε λατρεύω, μου λείπεις δεν καταλαβαίνεις πόσο».

Survivor: Θα περνάει καλά με τον Ρέμο

Πριν λίγες μέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε εκφράσει το παράπονό της γιατί δεν της είχε στείλει μήνυμα ο πρώην ισχυρός άντρας της ΑΕΛ.

«Μιλάμε συνεχώς Face Time, να γίνεται έλεγχος. Είμαι μεγάλη Κατίνα στην προσωπική μου ζωή. Τις προάλλες περίμενα ένα μήνυμά του, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Έφαγα τεράστια χυλόπιτα. Περίμενα να στείλει έστω μια φωτογραφία από τον γάτο μας, αλλά τίποτα. Περιμένω ακόμη, μπας και πάρω λίγη δύναμη. Μάλλον ταξιδεύουν με τον Ρέμο και περνάνε πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του».

Αυτό είχε αναφέρει πριν το νέο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor.

Ωστόσο τώρα όλα καλά!