Τι κι αν ο Θέμης Αδαμαντίδης έλεγε «έρωτας, ο απόλυτος έρωτας»! Μάλλον σε κακό τον έβγαλε αφού φάνηκε ότι το χέρι του δεν ήταν αρκετό για να κρατάει μόνο το μικρόφωνο ή ό,τι άλλο! Προφανώς, και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η πρώην σύντροφός του, το χρησιμοποιούσε και αλλού!

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η γυναίκα, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής και ο καβγάς ξεκίνησε επειδή εκείνος αυτός έπαιζε «φρουτάκια» σε κατάστημα τυχερών παιγνίων μέχρι αργά. Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, στη μήνυση που κατέθεσε, τη χαστούκισε και την έπιασε από τα μαλλιά και την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο για να φύγουν από το σημείο.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη στους Αμπελόκηπους, λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη.

Τον τραγουδιστή εκπροσωπεί ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με σχετική του ανακοίνωση αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις του Θέμη Αδαμαντίδη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο τονίζει πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι πρώην σύντροφος του τραγουδιστή και εσκεμμένα επέλεξε την ημέρα αυτή (το βράδυ της Παρασκευής ο τραγουδιστής είχε sold out συναυλία έτσι ώστε να εκβιάσει τον Θέμη Αδαμαντίδη. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπως αναφέρει το γραφείο του Αλέξη Κούγια που τον εκπροσωπεί, προχώρησε με τη σειρά του σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και αυτοδικία. Όπως υποστηρίζει η πλευρά του γνωστού τραγουδιστή, η εν λόγω γυναίκα είχε τα κλειδιά του σπιτιού του, δεν του τα παρέδωσε και μάλιστα τα χρησιμοποίησε για να αποσπάσει 7.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό, της υπέβαλε και μήνυση για κλοπή.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη ήταν ζευγάρι εδώ και έναν χρό­νο. Η ίδια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον λαϊκό τραγουδιστή: «Ο Θέμης είναι σημα­ντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μένου­με μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήπο­τε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος».

Η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Α. Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή. Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη».