Ο Στέφανος Κασσελάκης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν έχει υπηρετήσει τη θητεία του και όπως ήταν φυσικό υπήρχε το σχετικό ερώτημα για το πότε τελικά θα αποφασίσει να καταταγεί.

Ο πρόεδρος του κόμματος της Κουμουνδούρου δεν βρισκόταν στην Ελλάδα μιας και είχε μετακομίσει στο εξωτερικό από τα 14 του χρόνια.

Λόγω όμως τόσο της επιστροφής του, των νέων του καθηκόντων αλλά και του γεγονότος ότι ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το 45ο έτος της ηλικίας του, και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα αναβιώνουν πλήρως οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει πως θέλει να υπηρετήσει στην επόμενη ΕΣΣΟ, δηλαδή το Νοέμβριο.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πρόκειται να παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στον στρατό. Όπως είπε η δημοσιογράφος, το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστεί στην ΕΣΣΟ τον Ιανουάριο ή τον Μάρτιο του 2024.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος προς το παρόν, θα πεταχτεί μέχρι την Αμερική να μαζέψει κάτι ρούχα που έχει αφήσει, να κάτσει σχεδόν δύο εβδομάδες για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσείς του και έπειτα θα είναι έτοιμος για να σηκώσει τα μανίκια…

 

Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε το ρεπορτάζ στο MEGA