Αγώνα δρόμου με τον… εαυτό του κάνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αφού τρέχει για να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις του αλλά και να μαζέψει ό,τι μπορεί από κόσμο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Και όπως φαίνεται όλοι στο κόμμα της Κουμουνδούρου παλεύουν με τη σειρά τους να βάλουν πλάτη για τον αρχηγό είτε του έχουν είτε όχι, εμπιστοσύνη.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης πάντως φαίνεται να δίνει ένα θετικό «vibe» στον νέο αρχηγό μιας και ανήκει στην πλευρά εκείνη των φίλων του κόμματος που έχουν μία προοδευτική όψη των πραγμάτων και προσπαθεί μέσα από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργός, να βοηθήσει όσο μπορεί.

Άλλωστε τόσο ο Σταμάτης Κραουνάκης όσο και ο Στέφανος Κασσελάκης, «κρατούν» από Κρήτη ενώ ο μεγάλος μουσικός έχει παραδεχθεί ότι ο νέος πολιτικός τού είναι ιδιαίτερα συμπαθής.

Επιπλέον, ο κ. Κραουνάκης είχε δηλώσει για την ένταση που υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ τα εξής: «Πολιτικά με ενοχλεί αυτή η αντιπαλότητα, με χαλάει αυτό, δεν είναι αριστερά αυτό».

«Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ακούω περιβάλλον Αχτσιόγλου. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί μέσα σε ένα κόμμα που ενδιαφέρεται για τον λαό; Θα τα βρούνε μια χαρά. Μέλι γάλα θα είναι πάλι. Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Όποτε μιλάω παραπάνω είναι γιατί με πονάει κάτι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Ντρέπομαι σε ένα κόμμα της Αριστεράς να λέμε επιτελείο, γραφείο» είχε πει πριν τις εσωκομματικές εκλογές.

Αγώνα δρόμου με τον... εαυτό του κάνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αφού τρέχει για να προλάβει όλες τις

 

Στέφανος Κασσελάκης: Όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για εκείνον

Όλες οι ειδήσεις

Χώρισαν Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος – Τέλος μετά από 10 χρόνια

F1: Στον Πάριο γιόρτασε τα γενέθλια του ο Max Verstappen

Μάρκος Σεφερλής: Τέλος η σειρά που θα έκανε στο ΣΚΑΙ;