Στον «αέρα» το δεύτερο πρόγραμμα που θέλει να κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στον ΣΚΑΪ, το οποίο είναι το «Ορκιστείτε παρακαλώ» το οποίο ήθελε να επαναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός στην μικρή οθόνη.

Η σειρά που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του ’80 με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μιχαλόπουλο και την Ελένη Φιλίνη προοριζόταν για το δεύτερο μισό της σεζόν, ωστόσο αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι όντως κάτι τέτοιο θα συμβεί τον Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρει η Real News, μετά την «ψυχρολουσία» στον ΣΚΑΪ με την κακή παρουσία της σειράς «Οι Πανθέοι», στο κανάλι του Φαλήρου είναι επιφυλακτικοί για τα προγράμμα που θα βγουν στον «αέρα».

Έτσι κι αλλιώς πάντως το «Ορκιστείτε παρακαλώ» βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, καθώς ακόμη «δουλεύεται» το σενάριο, με γυρίσματα να μην έχει προγραμματιστεί πότε θα ξεκινήσουν.

Προς παρόν λοιπόν Μάρκος Σεφερλής και ΣΚΑΊ έχουν δώσει τα χέρια για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», με τον ηθοποιό να έχει παραχωρήσει στο κανάλι τα δικαιώματα μετάδοσης των παραστάσεών του.

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Τέλος οι φήμες για μετακίνηση της σειράς – Αυτό αποφάσισαν στο ΣΚΑΙ

Ολυμπιακός: Στόχος το 3/3 κόντρα στον Παναθηναϊκό του Σλούκα

Νίκος Κοκλώνης: Προσπαθεί να βάλει «τέλος» – πλαφόν στις μεγάλες αμοιβές – Επαφές με εταιρείες παραγωγής