Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του ALPHA και στον Σταύρο Θεοδωράκη την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε τόσο για τα πολιτικά δρώμενα των οποίων είναι και… πρωταγωνιστής αλλά και για τις προσωπικές του σχέσεις, τον σύντροφό του και τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει!

 

Ο ίδιος είπε ότι είναι Παναθηναϊκός και δεν έχει σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ για την Goldman Sachs είπε ότι δεν είναι… Αμερικανάκι αλλά Κρητίκαρος και ότι απλά εργάστηκε εκεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και είναι προοδευτικοί και αριστεροί!
«Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε. Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός».
«Όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος»

Είπε ακόμα πως είναι πολύ ευκατάστατος έχει μια ευχέρεια και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δουλέψει στη ζωή του.

Για τη σχέση του με τον Τάιλερ είπε ότι είναι οικογένεια.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας».

 

«Θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια με τον Τάιλερ, τον Απόλλωνα και τον Ηλία»
«Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά.

Στέφανος Κασσελάκης: Η αγάπη κάνει την οικογένεια!

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Νεκρή η Θοδώρα-Τέλος και ο Γιώργος!

Viral: Οπαδοί της Λανς τρόλαραν φίλη της Άρσεναλ δείχνοντας της το σήμα της Τότεναμ (vid)

Πάνος Μιχαλόπουλος: Απίστευτο- Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός