Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε την καρδιά του στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή του ALPHA, Πρωταγωνιστές και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πώς ήταν η ζωή του πριν το coming out αλλά και πώς έκανε την ανακοίνωση της σεξουαλικής ταυτότητας στους γονείς του: «Το 2012 ήμουν σε σχέση με μία γυναίκα στη Νέα Υόρκη και είχα πολύ μεγάλο άγχος για το πώς να μην απογοητεύσω κανέναν. Ήταν ένα πολύ συμπιεσμένο μείγμα. Μίλησα στην μητέρα μου πρώτο για το επόμενο ταίρι.

Με είχε δει ότι περνούσα δύσκολες στιγμές επαγγελματικά. Της λέω ‘πειράζει αν είναι άνδρας;’ Και μου λέει: ‘Τι είπες;!’. Νόμιζε ότι περνούσα μια φάση και προς τιμήν της μέσα σε 3 εβδομάδες είχε γνωρίσει τον Τάιλερ. Συνειδητοποίησα ότι είχα ένα διαμάντι μπροστά μου και όταν γνωρίζεις έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου φροντίζεις να μην τον χάσεις.

Εύχομαι όλο αυτό να είναι ένα ξυπνητήρι για άλλους γονείς και τα παιδιά τους. Να πούμε κι αυτό: ότι εάν το παιδί θέλει να εκδηλωθεί με τον δικό του τρόπο σε έναν γονέα ή στον άλλο, ας σεβαστούμε τη βούληση του παιδιού. Και η δεύτερη συμβουλή είναι μην περιμένετε αναγκαστικά να το πει το παιδί σε εσάς. Διαβάστε τα μηνύματα και δώστε μια ζεστασιά».

Στέφανος Κασσελάκης: Όταν αποκαλύφθηκε στους γονείς του