Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε λεπτομέρειες που… ανατριχιάζουν τόσο για την πολιτική ζωή του τόπου όσο και για την προσωπική του ενώ αποκάλυψε πως το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα τον Γιώργο Παπανδρέου!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον δημοσιογράφο του ALPHA αυτό που πράγματι κανείς δε φανταζόταν. Ότι δηλαδή ο Μπάτμαν είναι… αριστερός!

«Πάντα μου άρεσε που κάποιος έβαζε το κοινό καλό πάνω από τη ζωή που θα μπορούσε να ζήσει. Ο Μπάτμαν είναι αριστερός. Είναι μία φυσιογνωμία που επιλέγει να βάλει το εν εαυτό του σε κίνδυνο και να προσφέρει κάτι προς το κοινό καλό και το κάνει με το δικό του τρόπο χωρίς να έχει υπερδυνάμεις έχει τα κατάλληλα εργαλεία».

Αποκάλυψε πως η καμπάνια του δεν του στοίχισε πολλά λεφτά λόγω της μικρής διάρκειάς του ενώ παραδέχθηκε ότι «είμαι πολύ ευκατάστατος έχω μια ευχέρεια και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δουλέψω στη ζωή μου. Έχω ανεξαρτησία δεν έχω καμία εξάρτηση από κανέναν. Οι σύντροφοί μου έχουν πρόβλημα με τη διαπλοκή όπως και εγώ. Η υγιής επιχειρηματικότητα και η προκοπή είναι αριστεροί όροι, δεν θα τους δώσουμε στη Δεξιά».

Αυτό ωστόσο που… σόκαρε το κοινό είναι το γεγονός ότι είναι Κριός!

«Είμαι Κριός (στο ζώδιο) με ωροσκόπο Υδροχόο. Είμαι πολύ επίμονος, δεν είμαι δογματικός αλλά πολύ επίμονος. Δεν είμαι προϊόν marketing ούτε περαστικός. Άστους να με υποτιμάνε θα έρθει ο λογαριασμός τους μια μέρα».

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτά είναι τα τρωτά του σημεία