Οι φήμεs που εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία επιβεβαιώθηκαν, και ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου τραβούν πλέον ξεχωριστούs δρόμουs. «Γιατί χώρισαν;», «Δεν Θα παντρευόντουσαν;», «Ποιοs τουs οδήγησε στην απόφαση αυτή;», ήταν μερικέs μόνο από τιs απορίεs που προέκυψαν, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πλέον μαζί. Τι και αν σε κάθε τουs κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνονταν απόλυτα ταιριαστοί, με πολλούς να ισχυρίζονται πωs δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά τηs εκκλησίας, τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το παρασκήνιο του χωρισμού

Καθ’ όλη τη διάρκεια τηs κοινήs τους διαδρομήs, ο Σπύροs και η Νικολέτα κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλούς τόνουs στην προσωπική τους ζωή, αφού πάντα ήθελαν να απασχολούν το κοινό μόνο μέσα από τους ρόλους τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και διακριτικός.

Το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε πριν από μερικούς μήνες ωστόσο η εξέλιξη αυτή έγινε πρόσφατα γνωστή. Ανάμεσά τους δεν υπήρξαν ούτε συγκρούσεις και καυγάδες, αντίθετα ο ένας εξακολουθεί να σέβεται και να εκτιμά τον άλλον.

«Διατηρούν άριστες σχέσεις κρατώντας σα φυλακτό τα όσα έζησαν μαζί» φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν το παρασκήνιο και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μετά από 10 χρόνια, ο Σπύρος και  Νικολέτα προτίμησαν να χαράξουν ξεχωριστή πορεία, ανοίγονταs ο καθέναs τουs ένα νέο κεφάλαιο. Ο έναs νοιάζεται και ενδιαφέρεται για τον άλλον και πλέον είναι δυο καλοί φίλοι.

Στόχοs τουs είναι τα media να σεβαστούν την εξέλιξη αυτή στιs ζωέs τουs, μιαs και οι ίδιοι δεν σκοπεύουν να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες  από τα όσα συνέβησαν μεταξύ τουs. Σε πρόσφατη πάντωs συνέντευξή του, όταν ο 65xpovos ηθοποιόs και παρουσιαστήs ρωτήθηκε για το αν ο άνθρωποs είναι μονογσμικό ον απάντησε«Οχι».