Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της που ομολογουμένως της στοίχησε πολύ, έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης» έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρών, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» έγραψε η παρουσιάστρια.

 Έφυγε η μητέρα της παρουσιάστριας

Η παρουσιάστρια του MEGA Σίσσυ Χρηστίδου, βιώνει βαρύ πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια λίγα λεπτά πριν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια…

Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο… Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου..

Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση…

Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. ~ 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.