Η Ρούλα Σταματοπούλου, μία από τις πιο γνωστές make up artists παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK!, που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Ρούλα Σταματοπούλου: Η Ελένη Μενεγάκη δεν ανοίγεται!

«Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα και καλά κάνει. Δεν κάνει ποτέ κινήσεις για τις οποίες δεν είναι σίγουρη. Για πολλά χρόνια βαφόταν μόνη της. Δε με έβαλε λοιπόν τυχαία στο καμαρίνι της. Τσέκαρε πολλά πράγματα πριν. Πρώτα το ήθος μου και μετά τη δουλειά μου. Την πρώτη φορά που έβαψα την Ελένη είχα πολύ άγχος. Δεν πίστευα καν ότι την έβαφα. Για όλες τις make up artists είναι ένα άπιαστο όνειρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπορώ να σου μιλάω ώρες για την Ελένη. Για εμένα είναι μέντοράς μου. Εκτός από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε είναι και μέντοράς μου. Γιατί όταν η Ελένη σε νιώσει δικό της άνθρωπο, τελείωσε».

Την περασμένη χρονιά, η Ελένη Μενεγάκη της είχε ευχηθεί για τα γενέθλιά της γράφοντας, “εύχομαι αυτή η γενέθλια χρονιά να εκπληρώσει την πιο μεγάλη επιθυμία σου”. Ποια ήταν αυτή;

«Η μεγαλύτερη μου ευχή ήταν η απόκτηση ενός παιδιού»

«Πήρα μεγάλη στήριξη από την Ελένη. Συζητούσαμε μάλιστα αν θα μπορώ να την αναλάβω στην καθημερινή εκπομπή. Καταλάβαμε και οι δυο μας ότι δεν είναι εφικτό.. Ξέρεις τι συμβαίνει; Όταν έρχεται η στιγμή που λες, “θέλω παιδί”, και δεν είσαι πλέον 20 χρονών, καταλαβαίνεις ότι δε μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Η Ελένη μου εξήγησε ότι πρέπει να κάνω focus στο παιδί. Δε το καταλάβαινα τότε. Το κατάλαβα αργότερα, όταν πραγματικά τα ένιωσα όλα», σημείωσε.