Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η γυναίκα που βρίσκεται κατηγορούμενη για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» ,αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας της, στις 11 Απριλίου 2021 έφτασε σήμερα (9/1) στα δικαστήρια εμφανώς… μεταλλαγμένη!

Το μόνο στοιχείο που θύμιζε τη νεαρή γυναίκα ήταν τα μαύρα ρούχα και το παγωμένο βλέμμα μόνιμα καρφωμένο στο κενό!

Αδυνατισμένη, με αλλαγμένα μαλλιά αφού αποχωρίστηκε το ξανθό της χρώμα, μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα προκειμένου να δικαστεί αν και ο δικηγόρός της, Αλέξης Κούγιας, θα ζήταγε αναβολή.

Ωστόσο το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από την έδρα ενώ την Τετάρτη θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για τους θανάτους των μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Στο μεταξύ, στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται και οι συγγενείς που στηρίζουν την Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της αλλά και ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι «βρίσκομαι στη δύσκολη θέση για προσωπικούς λόγους και υγείας και εργασίας να ζητήσω αναβολή».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Τριάντα πέντε μικτά ορκωτά έχω μέχρι τον Απρίλιο. Έχω όμως και ζητήματα υγείας με θεραπείες μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου».

«Δεν υπάρχει θέμα 18μηνου, ούτε θα προβάλουμε αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Παράλληλα, βαίνει προς ολοκλήρωση η ανάκριση για τα άλλα δύο παιδιά. Υπάρχει ο κίνδυνος να διεξάγεται αυτή η δίκη και να εκκινήσει άλλη δίκη ή να συγκροτηθεί άλλο μικτό ορκωτό και να υπάρχουν αντιφατικές αποφάσεις. Ζητώ να αναβληθεί η υπόθεση σε ρητή δικάσιμο μετά τον Απρίλιο», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

 

Όλες οι ειδήσεις

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star το ξεκίνημα είχε και ακατάλληλα πλάνα – Αυτό έλειπε!

ΠΑΟΚ: Το πήραν απόφαση! Βγήκε στην αγορά για επιθετικό!

Αυτή η νύχτα μένει: Τι συμβαίνει με την 2η σεζόν στον ALPHA