Η Ρεγγίνα Μακέδου, που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars, είχε δώσει ξανά μάχη με την ίδια ασθένεια και είχε καταφέρει να την νικήσει.
Η νεαρή χορεύτρια παλεύει εδώ και καιρό με τη λευχαιμία και δεν το βάζει κάτω.

Πριν από μερικά χρόνια είχε δώσει γενναία μάχη με τη λευχαιμία και είχε κατορθώσει να βγει νικήτρια. Η ίδια πριν από μερικές μέρες ενημέρωσε πως η ασθένειά της υποτροπίασε και θα κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Τι ξαναέπαθα; Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών», είπε μέσα από ένα video της στο Tik Tok η Ρεγγίνα Μακέδου εξηγώντας το πώς γίνεται η διαδικασία.

Η Ρεγγίνα Μακέδου εξήγησε μάλιστα στους διαδικτυακούς της φίλους γιατί έχει σταματήσει να χορεύει.

«Επειδή μου λέτε γιατί δεν χορεύεις. Αυτήν τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Είναι σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα», απάντησε η Ρεγγίνα Μακέδου.

 

@reginamakedou Να σας προσέχετε ❤️#teamrikadancecancer #cancerfighter #blooddonor #tiktokgr ♬ πρωτότυπος ήχος – Regina Makedou