Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με την δημοσιογράφο, Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως έγινε γνωστό, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, αποχωρεί από το κανάλι της Παιανίας για «προσωπικούς λόγους».

Η κυρία Τσαπανίδου θα αναλάβει την θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσιογράφος παραιτήθηκε από το OPEN, μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας. Το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και την ευχαριστεί για την προσφορά της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της».

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αναρτώντας κοινή φωτογραφία στο Facebook.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε. Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας.

Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

Ποιος όμως πρόκειται να την αντικαταστήσει στο δελτίο του σταθμού; Ο Νίκος Στραβελάκης παίρνει -όπως αναμενόταν άλλωστε- τη θέση της δημοσιογράφου στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μετά την ανάληψη από τη δημοσιογράφο της θέσης της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, για την παρουσίαση του δελτίου του Σαβατοκύριακου, ακουγόταν η δημοσιογράφος Ματίνα Παπαδέα, στην οποία ούτως ή άλλως δινόταν πολύ… γή-πεδο αυτή τη σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!