Πηνελόπη Πιτσούλη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν άψογος συνάδελφος. Τον παρέλαβε ο νόμος, φυλακίστηκε, σαφέστατα πληρώνει αυτά που έκανε, δεν ξέρω πόσο ακριβά. Η ηθοποιός ήταν σήμερα στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Η κ. Πιτσούλη μίλησε για την συνεργασία της αλλά και τον τρόπο του στα γυρίσματα της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δημοκρατία έχουμε αλλά κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον. Αυτό το έχουν αναλάβει τα δικαστήρια κι οι νόμοι. Τον παρέλαβε ο νόμος, φυλακίστηκε, σαφέστατα πληρώνει αυτά που έκανε, δεν ξέρω πόσο ακριβά. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να καταδικάσει κάποιον, εφόσον υπάρχει η Πολιτεία κι οι νόμοι. Εμείς δεν έχουμε παρά να δείξουμε την συμπάθεια μας στην οικογένεια που είναι πίσω του και τίποτα περισσότερο» ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Πέτρο, τον έβλεπα σε κάποιες πρεμιέρες. Τώρα ήταν η πρώτη φορά. Σε πληροφορώ ότι ήταν άψογος συνάδελφος, στην ώρα του, διαβασμένος, δοτικός, επαγγελματίας, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Ωστόσο μου έλεγαν κέρατο βερνικωμένο κι εγώ έλεγα δεν αφήνω περιθώρια να με πειράξουν. Όταν άκουσα ότι έκανε αυτά τα πράγματα είναι σαν να σου το λέει κάποιος γείτονάς του. Τελείωσε η καριέρα του. Είναι πολύ βαρύ αυτό που έγινε» είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

 

Πάντως ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης δεν έχει ίδια γνώμη. Ο γνωστός ηθοποιός που μεσουράνησε στη δεκαετία του ’90, μίλησε με σκληρά αλλά αληθινά λόγια για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τους προφυλακισμένους για σεξουαλικά εγκλήματα Λιγνάδη και Φιλιππίδη «άναδρα σκουλήκια». Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος των δύο ανδρών, τόνισε ότι τους αξίζουν τα χειρότερα, μετά τα όσα έκαναν.