Τα Κακά Κορίτσια έδωσαν συνέντευξη στο OPEN και στον Δημήτρη Μηλιόγλου της εκπομπής « Open Weekend» με την  Ελένη Τσολάκη. Εκεί μάλιστα αποκάλυψαν πως δέχτηκαν bullying για τα κιλά τους. Επιπλέον οι τρεις πανέμορφες κυρίες αναφέρθηκαν και σε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Κορομηλά.

Το συγκρότημα μοιράστηκε στιγμές του από την εποχή που πρωταγωνίστησε, τη δεκαετία του ‘90.

«Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στο δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πως ήταν εκείνη η δεκαετία. Τα ποσά που παίρναμε εκείνη την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά, αλλά πάντα μοιράζονταν δια του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας», είπαν αρχικά τα Κακά Κορίτσια, μιλώντας στην κάμερα του «Open Weekend» για την εποχή που πρωταγωνίστησαν, τη δεκαετία του ’90.

Για το bullying που έχουν δεχτεί αναφορικά με τα κιλά τους: «Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι “τα Κακά Κορίτσια πάχυναν”. Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με την Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε “κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαΐ σας”. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά». «Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στο δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πώς ήταν εκείνη η δεκαετία», ανέφεραν τα Κακά Κορίτσια.