Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που όπως γράψαμε νωρίτερα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, υπέστη τελικά εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στον θάλαμο κρατουμένων στη Νευρολογική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας
Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός ο οποίος δικάζεται με την κατηγορία των βιασμών, ένιωσε δύο φορές ενοχλήσεις μέσα στο 24ωρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ισάριθμες φορές στο νοσοκομείο.

Την πρώτη φορά ωστόσο υπέγραψε ο ίδιος να πάρει εξιτήριο, όμως επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα αφού οι ενοχλήσεις έγιναν πιο έντονες.

Ο δικήγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επιβεβαίωσε την είδηση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA. Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται με εγκεφαλικό από χθες.

Αυτή τη στιγμή ο προφυλακισμένος Φιλιππίδης νοσηλεύεται στον θάλαμο κρατουμένων της Νευρολογικής Κλινικής της Νίκαιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δίκη θα γίνει κανονικά σήμερα, θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός κατηγορείται για τέσσερις περιπτώσεις βιασμού συνολικά: κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

«Η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει»
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωνε πως η κατάσταση της υγείας του είναι εύθραυστη ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προλάβει να καταθέσει και μετά ας πεθάνει.

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου