Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε το πρωί της Δευτέρας (3/1) αναβολή για τη δίκη του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, για τις 11 Νοεμβρίου 2024.

Σε πρώτο βαθμό ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση που αντιμετώπιζε, αλλά είχε κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες τώρα θα δικαστεί ξανά.

Η απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023 και με αυτή είχε επιβληθεί κάθειρξη 8 ετών στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δυο πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε μάλιστα απορρίψει αίτημα του ηθοποιού για αναγνώριση δυο ελαφρυντικών αλλά του είχε χορηγήσει αναστολή στην έκτιση της ποινής του μέχρι την έφεση.
Μετά την αναβολή της δίκης του στο Εφετείο, ο ηθοποιός «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή του μπροστά στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Εγώ ήρθα να σας πω μία καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ» αρκέστηκε να πει ο ηθοποιός.

Στο πλευρό του όπως πάντα άλλωστε, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Οι τηλεοπτικές κάμερες πλησίασαν την Ελπίδα Νίνου για να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις αλλά η ίδια δεν θέλησε να πει κάτι παρά μόνο μια καλημέρα.

Πέτρος Φιλιππίδης: Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Survivor: Νέος τραυματισμός και αγωνία για την Κατερίνα Δαλάκα – Τι συνέβη

Τατιάνα Στεφανίδου: Επαφές με το OPEN μετά το τέλος της από τον ALPHA