Ένα βίντεο ντοκουμέντο με τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού, δημοσίευσε το MEGA. Ο Πάνος Νάτσης φαίνεται να χάνει τη ζωή του ακαριαία από τη σύγκρουση της μηχανής του και του φορτηγού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος ευθύνεται για την σφοδρή σύγκρουση, αν και ο ηθοποιός μπροστά του είχε «STOP». Το βίντεο δείχνει τη μοιραία σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του Πάνου Νάτση με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Όπως διακρίνεται, το φορτηγό κινείται σε έναν άδειο δρόμο χωρίς να το εμποδίζει τίποτα, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούεται με τη μηχανή του ηθοποιού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01). Η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό. Το δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο κέντρο της Αθήνας.

Ο οδηγός του βαρύ οχήματος, που συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις από τις εξετάσεις αίματος και ούρων που του έγιναν. Επίσης περιμένουν τις απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη σορό του Πάνου Νάτση. Έτσι θα διαπιστωθεί αν κάποιος από τους δύο είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρία, ο Πάνος Νάτσης, φέρεται να πάτησε φρένο. Ωστόσο γλίστρησε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει το φορτηγό που πέρασε.