Την επόμενη μέρα από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στην Αστυνομία τα όσα είδε. Ωστόσο η κατάθεση ανατρέπει τα όσα έχουν ειπωθεί για τον τρόπο που έγινε το δυστύχημα στο Μεταξουργείο.

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο ηθοποιό έγινε στις 6.45 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022). Τότε η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός, συγκρούστηκε με φορτηγό. Το δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραβίαση stop. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Πάνος Νάτσης είδε το stop την τελευταία στιγμή! Ο ηθοποιός πάτησε φρένο, αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Στη συνέχεια έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον «Ερυθρό Σταυρό» για αλκοτέστ. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ένα κράνος, που -μέχρι στιγμής- δεν έχει γίνει γνωστό αν το φορούσε ο Πάνος Νάτσης ή απλώς το είχε μαζί του.

Πάνος Νάτσης: Σε εξέλιξη η έρευνα της Τροχαίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας σύμφωνα με τον Alpha για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα.

Για να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση, η Τροχαία θα αξιοποιήσει το υλικό από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή. Αφού έχει ήδη πραγματοποιηθεί η «αυτοψία» στο σημείο και έχουν συλλεχθεί τα πρώτα στοιχεία, αναμένεται και η εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες σε μαγαζιά της περιοχής. Έτσι, με τη βοήθεια του οπτικού υλικού αναμένεται να διαπιστωθεί πώς ακριβώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Επίσης, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις του ηθοποιού αλλά και του ανθρώπου που οδηγούσε το φορτηγό, για να φανεί εάν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.