Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς δίνει τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις σε Ναυτικό Δίκαιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Ηλεκτροτεχνία 2

Την δική τους μάχη συνεχίζουν να δίνουν χιλιάδες μαθητές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν την Πέμπτη (9/6) για τους απόφοιτους των ΕΠΑΛ.

Ο όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι εδώ για να σας εξηγήσει τις απαντήσεις στα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές.

Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς κανονισμοί στην Ναυτιλία- εφαρμογές:

Σε σχέση με τα προηγούμενα έτη τα φετινά θέματα ήταν αυξημένης δυσκολίας καθώς κάλυπταν ένα μεγάλο κομμάτι της εξεταστέας ύλης. Εκτός από το θέμα Δ που ήταν κρίσεως, τα υπόλοιπα θέματα ήταν αναμενόμενα αλλά πιο απαιτητικά.

 

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είχαμε την ευτυχία μέσω τον τεστ προσομοίωσης να έχουμε προετοιμάσει τους υποψήφιους καταλληλά για τα θέματα των Πανελλαδικών.

Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης:

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια τα θέματα που επιλέχθηκαν ήταν βατά και αναμενόμενα καθώς κάλυπταν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της εξεταστέας ύλης. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα είχε θέμα στην επίλυση τους.

Ηλεκτροτεχνία 2:

Τα θέματα στο μάθημα της Ηλεκτροτεχνίας 2 για το ΕΠΑΛ ήταν, όπως αναμενόταν, βατά καλύπτοντας μεγάλο κομμάτι της ύλης. Στις φετινές εξετάσεις χρησιμοποιήθηκε στο θέμα Α1 το ερώτημα Δ και Ε που ήταν εκτός τις 2 προηγούμενες χρονιές λόγω Covid.

Οι ασκήσεις ήταν εύστοχες καθώς κάλυπταν μεγάλο κομμάτι της ύλης για την επίλυση τους. Θεωρούμε ότι τα θέματα ήταν φυσιολογικά και ένας υποψήφιος που είχε προετοιμαστεί καλά δεν θα αντιμετώπιζε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

 

Δείτε τις απαντήσεις ΕΔΩ