Μπορεί για τον Γιώργο Πατούλη να φαντάζει όνειρο μακρινό η εκ νέου διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής, αλλά ο Τριαντάφυλλος όπως φαίνεται δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την… προπαγάνδα υπέρ του.

Κι ενώ οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και ο αντικαταστάτης για την περιφέρεια βρέθηκε, ο Ροδίτης καλλιτέχνης τα φέρνει από δω, τα πάει από κει μήπως μπορέσει και αναστρέψει το κλίμα για τον πρώην πλέον υποψήφιο.

Στη σημερινή εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #yes, ο παρουσιαστής δήλωσε:

«Θα πάρω θέση και θα πω ότι είναι άδικο για τον κ. Πατούλη αυτό που έχει γίνει. Sorry παιδιά, σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει… Είναι άδικο γιατί… εντάξει, δεν έκανε και κανένα έγκλημα. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψε» ενώ την ίδια θέση εξέφρασε και ο Γιάννης Μπούτος λέγοντας:

«Καταρχάς, το ζεϊμπέκικο είναι ένας βαρύς χορός, ένας χορός για μένα όχι χαρούμενος. Δεν είναι ότι χόρεψε latin στη σκηνή. Αν ρωτήσεις τους ανθρώπους σε κανέναν δεν φάνηκε υπερβολικό αυτό».

Ωστόσο η Φελίσια Τσαλαπάτη, είχε μάλλον διαφορετική γνώμη και την εξέφρασε: «Ο πολιτικός σαν επάγγελμα είναι διαφορετικό από του τραγουδιστή, έχει ένα πρωτόκολλο συγκεκριμένο και δεν θα πω μπράβο στον κ. Πατούλη που χόρεψε γιατί οφείλει να ακολουθεί ένα πρωτόκολλο».

Όμως ο Τριαντάφυλλος δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να συνηγορεί υπέρ Πατούλη λέγοντας: «Ένα ζεϊμπέκικο χαλάει το έργο του κ. Πατούλη; Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά δεν μου αρέσει το άδικο. Κι άμα δεν μου αρέσει το άδικο το λέω και σε όποιον αρέσει. Γιατί όλα πρέπει να είναι στημένα και με πρωτόκολλο; Γιατί να μην είσαι ο εαυτός σου»;

«Ο ρόλος του εκεί ήταν ως περιφερειάρχης, δεν είναι ότι βγήκε έξω να διασκεδάσει. Εκεί ήταν σαν πολιτικός και ο ίδιος ξέρει ότι πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες» είπε τέλος η Μαριάντα Πιερίδη.

Ας ενημερώσει κάποιος τον Τριαντάφυλλο ότι κάπου θα βολευτεί ο κ. Πατούλης να μην ανησυχεί…

 

Τριαντάφυλλος: Έτσι στηρίζει τον Γιώργο Πατούλη

Όλες οι ειδήσεις

Σοκ για Ελληνίδα τραγουδίστρια: Έπεσε από τη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε-Φωτογραφία από το νοσοκομείο (βίντεο)

Αλεξανδρούπολη: Επέστρεψε το χαλί πάνω σε λακούβα που έγινε viral! (pic)

Τριαντάφυλλος: Πήρε θέση για την απομάκρυνση Πατούλη-Έτσι τους δίκασε!