Ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, κατεβαίνει για δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση που πρόσκειται στο ΚΚΕ στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης έθεσε υποψηφιότητα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Ο Βαγγέλης Σερίφης θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος στον δήμο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της ΚΟΑ.

«H Τομεακή Επιτροπή Νότιου Τομέα της ΚΟΑ ανακοινώνει ότι στον Δήμο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης, υποψήφιος Δήμαρχος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” θα είναι ο Βαγγέλης Σερίφης.

Ο Βαγγέλης Σερίφης γεννήθηκε το 1974. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών, του τμήματος ΦΠΨ και κάτοχος πτυχίου Ωδικής και Αρμονίας. Έχει εργαστεί στη Μέση Εκπαίδευση για 20 χρόνια. Παράλληλα, διετέλεσε μέλος του ΔΣ, τόσο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου (ΣΕΦΚ) όσο και του δευτεροβάθμιου οργάνου για σειρά ετών. Κατοικεί στη Βάρη τα τελευταία δέκα χρόνια και είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

Είναι μέλος του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ. Συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός δεκάδων τραγουδιών και επιτυχιών στο χώρο της hip hop και pop μουσικής, αλλά και της underground ελληνικής σκηνής».

Ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη υποψήφιος δήμαρχος

 

Όλες οι ειδήσεις

Νότης Σφακιανάκης: Έτσι είναι η εικόνα του σήμερα-Πόσο έχει αλλάξει;

Διάσημος Youtuber χόρεψε μαζί με τον Νεϊμάρ και έγινε viral (vid)

Survivor: Κλείνει η λίστα με τους υποψήφιους παίκτες-Τα λεφτά είναι πολλά!