Δεν του το είχαμε του Γιώργου Λιάγκα να τάζει κέρασμα και μετά να κάνει τον Κινέζο αλλά όπως φαίνεται ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ήταν πιο… large από τον δημοσιογράφο!

Προφανώς και αστειευόμαστε αφού ο δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1 αποκάλυψε σήμερα (25/9) μέσα από την εκπομπή του ένα άγνωστο περιστατικό μεταξύ του ίδιου και του Θοδωρή Κασσελάκη.

Επειδή τον τελευταίο καιρό ο νυν πια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πρόσωπο των ημερών, ο δημοσιογράφος κατανοώντας τους δημοσιογράφους που έστηναν καρτέρι με τις ώρες έξω από το σπίτι του, θέλησε να κεράσει όλους τους συναδέλφους του που ήταν μέρα εκεί ένα καφέ. Για αυτό το λόγο και είπε στον ρεπόρτερ του Γιάννη Μαλλιαρό να κεράσει και θα του επιστρέψει τα χρήματα μόλις πήγαινε στο κανάλι.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του, ο πατέρας του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον άφησε να πληρώσει εκείνος αλλά τα κέρασε αυτός για το παιδί του. Αφορμή στάθηκαν τα χαιρετίσματα που έστειλε ο κ Κασσελάκης στον παρουσιαστή.

Δείτε το βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα