Ο παραγωγός και παρουσιαστής του  J2US, Νίκος Κοκλώνης μπορεί να τελείωσε τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις όμως δεν ηρεμεί το… πνεύμα του!

Ωστόσο μάλλον δεν  μπορεί να είναι μακριά από την τηλεόραση και κάνει ήδη τα επόμενα σχέδια του για επιστροφή.

Σύμφωνα με τον Παύλο Σταματόπουλο και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο παρουσιαστής θα κάνει μια guest εμφάνιση. Όμως το μυαλό σας δεν πάει σε ποια εκπομπή! Όχι στο Mega ούτε και στον Alpha! Ο Νίκος Κοκλώνης θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού χορού DWTS στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Βέβαια κανείς δεν έχει αποκλείσει το γεγονός να χορέψει και γιατί όχι, να τραγουδήσει κιόλας!

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι το J2US επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Μάρτιο. Αυτό προκαλεί εντύπωση όταν η εκπομπή, μία από τις ακριβότερες παραγωγές, έριξε αυλαία μόλις τον Δεκέμβριο.

«Τι να σας πω! Το κανάλι ξέρει αν θα ξεκινήσει το J2US τον Μάρτιο. Εγώ είμαι ετοιμοπόλεμος. Μου λείπει πολύ. Όσο με αφήνουν εκτός τηλεόρασης τρώω» είπε ο παραγωγός παρουσιαστής.

«Αυτό που με ενδιαφέρει να ξεκινήσει και πάλι το πάρτι μας τα Σάββατα το βράδυ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που ο Νίκος Αλιάγας μας έκανε την τιμή και τραγούδησε στη σκηνή του J2US. Κάθε στιγμή φέτος ήταν τοπ για εμένα» τόνισε.

 

 

Ποια είναι η αγαπημένη του εκπομπή;

Όπως ο ίδιος είπε «Η καλύτερη εκπομπή που έχω κάνει είναι το Celebrity Travel. Μακάρι να συνεχιστεί».

Ο γνωστός παραγωγός, παρουσιαστής και επιχειρηματίας απάντησε στα μάλλον αιχμηρά σχόλια της Ελένης Δήμου για τα όσα είπε για το σόου του Alpha. Η πασίγνωστη καλλιτέχνιδα είχε δηλώσει στην εκπομπή Στούντιο 4 μερικές μέρες πριν: «Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση.