Την κακοκαιρία που έχει ήδη αρχίσει να πλήττει τη χώρα ανέλυσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στο Καλοκαίρι#yes του Open.

Ο μετεωρολόγος μίλησε αναλυτικά για τα φαινόμενα που θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες για τα οποία η ΕΜΥ έχει ήδη εκδώσει έκτακτο δελτίο καιρού προειδοποιώντας του πολίτες.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Με βροχές και καταιγίδες να πλήττουν ήδη την κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες αλλά και τα πιο δυτικά τμήματα της χώρας, οι οιωνοί είναι δυσοίωνοι.

Συγκεκριμένα, σιγά σιγά, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, η κακοκαιρία θα κατέβει και πιο νότια κινούμενη και στο Ιόνιο, στην υπόλοιπη νότια ηπειρωτική χώρα αλλά και δυτικό και βόρειο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένεται να φτάσουν τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα όμως η ραγδαία επιδείνωση αναμένεται από την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη με ισχυρές καταιγίδες σε πολλά μέρη της χώρας.

Δυστυχώς ο Μαρουσάκης επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους για πλημμύρες καθώς τόνισε πως ο κίνδυνος εκδήλωσης πλημμυρών είναι ιδιαίτερα αυξημένος καθώς αναμένεται μεγάλος όγκος νερού σε μικρό χρονικό διάστημα.

Την προσοχή συνέστησε συγκεκριμένα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές καθώς είναι οι πλέον επικίνδυνες για εκδήλωση πλυμμυρών.

Όλες οι ειδήσεις

Ευγενία Σαμαρά: Τέλος οι φήμες για αποχώρηση απο τον Σασμό

Έρωτας Φυγάς: Πεθαίνει η γιαγιά Αθηνά

Αυτά τα τηλεπαιχνίδια αναμένεται να σαρώσουν!