Ο εφιάλτης με τη φωτιές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας είναι ασταμάτητος και ο ηθοποιός, Γιώργος Γεροντιδάκης, με ένα αιχμηρό post στα Social Media τα είπε… όλα.

Μετά τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική, η Ρόδος πήρε σειρά και η κατάσταση στο νησί είναι πολύ δύσκολη, εκπέμποντας SOS.

Με εντολή της πολιτικής προστασίας απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους οι κάτοικοι στα χώρια ΛάερμαΛάρδοςΠυλώναΚάλαθοςΜάσαρηΜαλώνα και Χαράκι, καθώς και οι Πεύκοι και η Λίνδος, δύο από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού.

Χιλιάδες ζωάκια και σπίτια κάηκαν, αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τις περιουσίες του, ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές και σε επιχειρήσεις.

Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει την αντίδραση του κόσμου, ο οποίος εκφράζει την αγανάκτησή του.

Το ίδιο έκανε και ο Γεροντιδάκης, που με post στο Instagram έγραψε πως «μέλημα σας η ανθρώπινη ζωή… χωρίς ζωή».

«Ποτέ δεν θα καταλάβω τη φράση: «Μέλημά μας η ανθρώπινη ζωή»… Όχι! Μέλημά σας να είναι η ανθρώπινη ζωή ΚΑΙ τα ζωντανά ΚΑΙ οι περιουσίες των ανθρώπων ΚΑΙ η φύση. Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι ή αν θα έχω μελίσσια και κατσίκες ή αν θα έχω πεύκα κοντά στο μέρος που ζω; Έχω 112. Ξέρω. Θα ζήσω. Χωρίς σπίτι. Χωρίς ζώα. Χωρίς πράσινο. Τέλεια. Μέλημά σας η ανθρώπινη ζωή… χωρίς ζωή!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Γεροντιδάκης: